Tryeza.com

Sugjero nje artikull per kete teme | Posto nje pyetje per kete teme
Reklama:

Detyra KursiArtikuj dhe lajme te reja:
Shitje Online

Detyra me numrat kompleks

Eshte mese e vertete se detyra me numrat kompleks ka shume rezultate ne shume faqe te ndryshme shqiptare.
Gjithesesi ne ju ftojme te lexoni me teper per kete argument ne nje nga faqet e poshtelistuara.
Nese keni ndonje pyetje klikoni ketu per ta publikuar online. Mbase dikush do tiu kthej pergjigje dhe ju ndihmon.

[ Lojra me makina ] [ Lojra me barbi ]
Reklama
ReklamaPyetje ne lidhje me kete teme nga vizitoret tane:


“Verteto: |z1+z2|≤|z1| + |z2|”
Pustuar nga: elba ne daten: 29-10-2014
Pergjigju kesaj pyetjeje
“Qfar vlere te n shprehja 1+i/1-i krejt n ka vler reale pozitive ”
Pustuar nga: riad ne daten: 03-03-2014
Pergjigju kesaj pyetjeje
“1) 4-i/2-3i=? 2) Te gjendet pjesa reale dhe imagjinare te numrit kompleks: z=1-i/1+i + 2-3i/4-i=? 3) 2+3i/3-3i=? 4) Te gjendet pjesa reale dhe imagjinare te numrit kompleks: z=2-i/i + 3-2i/3-2i=?”
Pustuar nga: Albert ne daten: 13-02-2014
Pergjigju kesaj pyetjeje
“rrenjet e njeshit ne teorine e numrave kompleks”
Pustuar nga: Bogonica ne daten: 12-09-2013
Pergjigju kesaj pyetjeje
“ma shum detyra me numra kopleks”
Pustuar nga: linda ne daten: 14-04-2013
Pergjigju kesaj pyetjeje
“Z=-2-3i thyss 3-5i”
Pustuar nga: linda ne daten: 11-03-2013
Pergjigju kesaj pyetjeje
“a mund te dergoni detyra me numra kompleks ”
Pustuar nga: Dennis ne daten: 11-03-2013
Pergjigju kesaj pyetjeje


Lista e faqeve:

detyra me numrat kompleksDetyra Kursi
Lexoni me teper per detyra me numrat kompleks duke vizituar faqen detyrakursi.net. Ka shume artikuj te ndryshem te publikuar ne kete faqe. Vizitojeni tani.
http://www.detyrakursi.net


Nese nuk gjeni asnje informacion ne faqet e mesiperme ju ftojme te vizitone faqe te tjera te rrijetit tone si:

Perkujdesje.ComPerkujdesje.Com
Lexoni me teper per detyra me numrat kompleks duke vizituar faqen perkujdesje.com. Ka shume artikuj te ndryshem te publikuar ne kete faqe. Vizitojeni tani.
http://www.perkujdesje.com

 

Indeksi | Terms & Conditions | Privacy Policy